Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Νέες αφίξεις


Γεια σας, με λένε Λίλα και νομίζω ότι οι αναλογίες μου μου επιτρέπουν να πάρω μέρος στα καλλιστεία. Τέτοιο ύψος! Τέτοιο κορμί! Εσείς τι λέτε;



Εμένα με λένε Νεφέλη. Ντύθηκα, στολίστηκα, έκανα ένα μοντέρνο χτένισμα (που δεν το έχω δει ως τώρα σε καμία!) και να' μαι κι εγώ στον διαγωνισμό.


Εγώ είμαι η Λουλού. Οι μαμάδες μου (πειράζει που έχω δύο μαμάδες;), η μία έκοβε, η άλλη έραβε, με έστειλαν στο κομμωτήριο της κυρίας Ρένας και μου είπαν ότι ας είμαι μικρούλα μπορώ να συμμετάσχω κι εγώ στα καλλιστεία. Τα παπούτσια μου είναι φτιαγμένα στο χέρι από την κυρία Ντίνα, που είναι στα Γιάννενα.

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Η ωραία Ελένη, η Βίβίκα και η Ριρίκα


Με  ωραίο ροζ φόρεμα, με λευκές και ροζ δαντέλες, με το έναν ώμο έξω και τον άλλο η τιράντα να δένει με ένα φιόγκο, έκανε η Ρένα μας την ωραία Ελένη. Η κόμμωση καταπληκτική, στολισμένη με λουλουδάκια. Δείτε και την πίσω μεριά.


Ρένα για πες μας, είναι η γνωστή σε όλους ωραία Ελένη, η μπαλαρίνα με τα ωραία πόδια, ή μήπως η διακεκριμένη πιανίστα;


Προνοητική πάντα η Βιβίκα, έβαλε καλσόν, φόρεμα με μακρύ μανίκι και καπελάκι.


Αλλά και την κόρη της την Ριρίκα την έντυσε ανάλογα. Τη. Βιβίκα και την Ριρίκα τις φρόντισε η Γεωργία η μαθήτρια της Ρένας στις κομμώσεις. Πρέπει να προσέχεις πολύ τη δασκάλα σου σε όσα σου λέει για να την φτάσεις και να την ξεπεράσεις. Μικρή είσαι ακόμη, θα μάθεις.


Καθώς θα καταλάβατε η δουλειά της Βιβίκας και της κόρης της, της Ριρίκας, είναι να κάνουν σπαγκάτο πίσω από τις πόρτες και να αφήνουν το κρύο του χειμώνα έξω.